De twee zwembaden op La-Bastide vakantiedomein Frankrijk landschap Haute-Vienne

Schitterende zwembaden geschikt voor een vakantiepark!

Zwembad vakantiedomein La-Bastide Haute-Vienne Frankrijk
Zwembad La-Bastide loungeterras metzitzakken en heerlijke ligbedden

Groot verwarmd zwembad met zonneterras 90m2 (15x6 meter)

La-Bastide biedt voor de acht vakantiehuizen een schitterend groot hoofd zwembad. Het grote verwarmde zwembad is 90 m2 groot. Het zwembad is volledig ingebouwd en is 15 meter lang, 6 meter breed en 1 meter vijftig diep. Via de brede inlooptrap kom je in het zwembad. Een heerlijk groot zwembad waar je met zijn allen kunt zwemmen of baantjes kunt trekken.

Verwarmd kinderzwembad 9m2 (3x3 meter)

Voor de kleinere bewoners op La-Bastide, is er een mooi verwarmt kinderzwembad. Het kinderzwembad is 9 m2 (3 x3 meter) en 90 cm diep. Het zwembad ligt gedeeltelijk in de grond en gedeeltelijk erboven, zodat de kleintjes er niet zo 1, 2, 3 in kunnen lopen.

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Beekje Valentine een stukje ongerepte natuur!

Wil je op het heetst van de dag even niet in de zon bij het zwembad liggen, kun je heerlijk afkoelen in het beekje Valentine, tussen de bomen in de schaduw. De beek stroomt altijd en zelfs als je stroomafwaarts loopt heb je een soort van bassin, waar je heerlijk in kunt zitten.

Zwembad lounge terras met uitzicht op de zwembaden

Heerlijk loungen op een ligbed met zachte kussens genietend van een drankje. Op La-Bastide kan het. Naast de twee schitterende zwembaden met grote terrassen, ligbedden en stoelen is er ook nog een hoger gelegen zwembad lounge terras.

Kindvriendelijk zwembad op La-Bastide en andere zwembaden en zwemmeren

In de buurt van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Je kunt zwemmen in één van de vele zwemmeren, in openluchtzwembaden of in een overdekt zwembad. Je kan natuurlijk ook lekker op La-Bastide blijven in één van de twee zwembaden op het vakantiedomein je verkoeling zoeken.

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.