Vakantiedomein La-Bastide speelkameraadjes voor de kinderen, spelen met je vakantie vriendjes!

Iedereen vermaakt zich wel op La-Bastide!

Kinderspeelstraat met speeltoestellen

Vakantie is voor het hele gezin. Daar probeert het kleinschalig vakantiedomein La-Bastide zoveel mogelijk invulling aan te geven. De kinderspeelstraat is daar een mooi voorbeeld van. La-Bastide is dan ook een echt kindvriendelijk vakantiedomein, met aandacht voor kinderwensen.

Waterspeelbaan voor waterpret!

De waterspeelbaan bestaat uit verschillende waterbakken op verschillende niveaus. De kinderen pompen met een echte ouderwetse waterpomp het water op en laten het door verschillende houten bakken van de waterbaan stromen.

Beekje Valentine een stukje ongerepte natuur!

Wil je op het heetst van de dag even niet in de zon bij het zwembad liggen, kun je heerlijk afkoelen in het beekje Valentine, tussen de bomen in de schaduw. De beek stroomt altijd en zelfs als je stroomafwaarts loopt heb je een soort van bassin, waar je heerlijk in kunt zitten.

Laten we nieuwe avonturen maken… #labastidefrankrijk

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Sport en spel op La-Bastide's speelveld

Op het speelveld staan een aantal spelen, waar je gebruik van kunt maken. Zo staat er een tafeltennis tafel. Hier zijn vaak genoeg ook de ouders te vinden. Er is een net om te volleyballen of te badmintonnen. Een Balance koord om je evenwicht te oefenen. En in een krat zitten een aantal verschillende racket spellen, wat je met zijn twee of met meerdere kunt doen.

Groot zwembad met zonneterras 90m2 (15x6 meter)

Het zwembad is volledig ingebouwd en is 15 meter lang, 6 meter breed en 1 meter vijftig diep. Via de brede inlooptrap kom je in het zwembad. Een heerlijk groot zwembad waar je met zijn allen kunt zwemmen of baantjes kunt trekken.

Verwarmd kinderzwembad 9m2 (3x3 meter)

Voor de kleinere bewoners op La-Bastide, is er een mooi verwarmt kinderzwembad. Afhankelijk van de nachttemperatuur is het water rond de 25 graden of warmer.

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.