Vakantiedomein La-Bastide omgeving Nouvelle-Aquitaine limousin koeien landelijk
mgeving La-Bastide activiteiten en bezienswaardigheden waterfietsen

La-Bastide ligt in het pittoreske plaatsje Coussac-Bonneval

Dankzij de centrale ligging van het dorpje Coussac-Bonneval kun je genieten van twee uitersten. Aan de ene kant tref je de rust en het landelijke waarin La-Bastide’s vakantiedomein zich in bevindt. Tegelijkertijd is de gezellige drukte van de grote steden nooit ver weg.

Kastelen en ruïnes in Nouvelle-Aquitaine

Op vakantie wil je natuurlijk ook wat ondernemen. Is het nu een citytrip naar Brive, Limoges of Périgueux. Zoek je een vakantieactiviteiten om lekker een dag sportief bezig te zijn of vindt je het interessant om meer te weten over het ontstaan van een kasteel in het dorp of een ander kasteel in de buurt? Het kan! In de Nouvelle-Aquitaine (Limousin) liggen veel kastelen en ruïnes van kastelen, die zeker de moeite waard zijn voor een dagtripje.

Wist je dat de route van Richard Leeuwenhart, “Richard Coeur de Lion” in de buurt van La-Bastide loopt?

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Franse dagmarkten, Vide-Grenier en Brocantes!

Wat is er niet heerlijker, om Franse streekproducten te halen op een dagmarkt in de Haute-Vienne of de Corrèze. Kraampjes met groente en fruit, Franse kaas en andere Franse lekkernijen.

Restaurants in de Haute-Vienne, de Franse keuken op vakantie!

De Haute-Vienne en omstreken staat bekend om zijn pure keuken met eerlijke en natuurlijke streekproducten. Hier is men van oudsher gewend om te eten wat het seizoen te bieden heeft.

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.