Eten en Loungen La-Bastide lange tafels gezellig samen eten
Eten en Loungen La-Bastide loungeplek chill en relax
Binnenplaats met eettafels grillplaat en pizzaoven op vakantiedomein La-Bastide in de Haute-Vienne
Binnenplaats La-Bastide pizzaoven pizza bakken met de kinderen op vakantie

Table d'hôtes en “La-Bastide: Restaurant à la maison“

Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide bestaat er de mogelijkheid om een aantal avonden per week je eten te laten verzorgen “Table d'hôtes” maar ietsjes anders. Op verschillende plekken heeft La-Bastide eettafels staan waar je zelf of gezellig met andere gasten van La-Bastide kunt eten.

Eten en Loungen La-Bastide loungeplek met uitzicht op het zwembad en de landelijke ligging

Chillen, relaxen, loungen... de loungeplek

Eén van de favoriete plekjes op La-Bastide, is toch wel de geweldige nieuwe loungeplek op het vakantiedomein. De loungeplek ligt bovenaan in het speelveld, waar je de laatste zon van de dag kunt vangen. Via de loungeplek loop je ook zo naar het naast gelegen zwembad lounge terras.

Maak herinneringen vanuit je luie stoel. ZON, BOEK ,WIJNTJE #labastidefrankrijk

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Place du Café, vers gemalen koffie op elk moment van de dag!

Zin in een espresso, cappuccino een americano? Of gewoon een lekkere verse koffie? Er is een koffiehuisje, waar je op elk moment van de dag heen kunt lopen om een versgemalen bakje koffie te pakken.

Zwembad lounge terras met uitzicht op de zwembaden en direct naast de loungeplek!

Heerlijk loungen op een ligbed met zachte kussens genietend van een drankje. Op La-Bastide kan het. Naast de twee schitterende zwembaden met grote terrassen, ligbedden en stoelen is er ook nog een hoger gelegen zwembad lounge terras. Via het zwembad lounge terras loop je ook zo naar La-Bastide's loungeplek!

La-Bastide's zwembaden

Op La-Bastide zijn twee zwembaden één groot zwembad (15x6 meter) met zonneterras en één verwarmd kinderzwembad (3x3 meter).

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.