Activiteiten La-Bastide avonturenpark Espace Hermeline klimpark voor kinderen

Kanoën, suppen, waterfietsen in Nouvelle-Aquitaine (Limousin)

Wanneer je verblijft in de Nouvelle-Aquitaine (Limousin), mag een dag kanoën, SUP (Stand Up Paddling) en/of waterfietsen tijdens de vakantie natuurlijk niet ontbreken. De omgeving staat bekend om de vele stromende riviertjes en is uitermate geschikt om te kanoën en te kajakken in de mooie Franse natuur.

Golfen in de Haute-Vienne regio Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk!

Golf is een echte natuursport. Je speelt vaak op de mooiste banen met oude bomen, grote vijverpartijen en verre uitzichten. Ook in de Haute-Vienne, waar ons kleinschalig vakantiedomein La-Bastide ligt en de aangrenzende departementen, zijn verschillende golfbanen op een afstand van een half uur tot een goed uur rijden.

Een wedstrijdje tennis tijdens je vakantie? Game, set, match!

Tennis is een perfecte activiteit voor jong en oud, zo ook in Frankrijk. Ben je op vakantie in één van de vakantiehuizen op het kleinschalige en kindvriendelijke vakantiedomein La-Bastide en wil je sportief bezig zijn, dan kan dat. Tennis is één van de mogelijkheden.

Zwemmen tijdens je vakantie op vakantiedomein La-Bastide

De één houdt van natuur water en vindt het leuk om tijdens het zwemmen op vakantie vissen te spotten of het zand tussen de tenen te voelen. Een ander geeft de voorkeur aan een openlucht, of overdekt zwembad op de vakantie bestemming of een zwembad in de buurt. Bij ons is volop keuze!

Thuis is waar het zwembad is... La-Bastide, thuis in Frankrijk

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Paardrijden tijdens je vakantie

Wil je op vakantie in Frankrijk één of meerdere dagen paardrijden? In de nabije omgeving van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide zijn meerdere maneges om paard of pony te leren rijden.

Vissen in rivieren en meren in de Haute-Vienne

Vissen is een steeds meer opkomende sport of bezigheid tijdens de vakantie. Voor kinderen is het leuk om in één van de visvijvers of bassins te vissen op forel en daarna heerlijk een hapje te eten of een lekkere ijsje te eten.

Zwembaden op La-Bastide

Op La-Bastide zijn twee zwembaden één groot zwembad (15x6 meter) met zonneterras en één verwarmd kinderzwembad (3x3 meter). Beide zwembaden op La-Bastide’s vakantiedomein zijn omringd door een ruim terras om te zonnen en te chillen.

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.