Vakantiehuis Haute-Vienne vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Dordogne vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Provence vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Limousin vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Bourgogne vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Loire vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Normandië vakantiedomein La-Bastide
Vakantiehuis Bretagne vakantiedomein La-Bastide
Online reserveren vakantiedomein La-Bastide
Zwembaden groot zwembad op La-Bastide vakantiedomein Frankrijk Haute-Vienne

Zwembaden op La-Bastide

La-Bastide is echt zo’n vakantiebestemming waar je eigenlijk geen dagje wilt missen. Heb je de twee schitterende zwembaden al gezien? Op La-Bastide zijn twee zwembaden één groot zwembad (15x6 meter) met zonneterras en één verwarmd kinderzwembad (3x3 meter).

Kleinschalig vakantiedomein

Eén van de redenen waarom La-Bastide zo’n heerlijke vakantiebestemming is, is de kleinschaligheid. Het vakantiedomein is een heerlijk adres in Frankrijk met slechts acht vakantiehuizen, maar met de ruimte en de faciliteiten van een vakantiepark. Schitterende vakantiehuizen, met smaak en liefde gebouwd en ingericht.

Eten en Loungen

Doen waar je zin in hebt, lekker een hapje eten of op het einde van de dag heerlijk chillen, loungen en relaxen. Lekker eten, gezellig wat drinken en onthaasten staat toch altijd wel op het wensen lijstje van een vakantiebestemming!


La-Bastide heeft verschillende eet- en loungeplekken en hier kun je tijdens je vakantie bij ons op verschillenden avonden en plekken je eten laten verzorgen of zelf je eigen eten bereiden.

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.