Zwembad La-Bastide groot zwembad met een boven terras

Kleinschalig vakantiedomein

Eén van de redenen waarom La-Bastide zo’n heerlijke vakantiebestemming is, is de kleinschaligheid. Het vakantiedomein is een heerlijk adres in Frankrijk met slechts acht vakantiehuizen, maar met de ruimte en de faciliteiten van een vakantiepark. Schitterende vakantiehuizen, met smaak en liefde gebouwd en ingericht.

Kindvriendelijk vakantiedomein

La-Bastide is zo’n kleinschalig kindvriendelijk vakantiedomein waar de ongedwongen sfeer de boventoon voert. De hele kleintjes kunnen zelf al op ontdekkingsreis naar het speelhuisje met zandbak. Buitenspelen bij de trampolines en schommels en/of de waterspeelbaan. De grotere kinderen vermaken zich prima op de trampoline en in het zwembad of bouwen dammen in het aangrenzende beekje Valentine.

Zwembaden op La-Bastide

Op La-Bastide zijn twee zwembaden één groot zwembad (15x6 meter) met zonneterras en één verwarmd kinderzwembad (3x3 meter). Beide zwembaden op La-Bastide’s vakantiedomein zijn omringd door een ruim terras om te zonnen en te chillen.

La-Bastide op sociale media, blogs en vakantie websites

Tegenwoordig zijn er steeds meer bloggers en websites die je hierbij helpen om een keuze te maken. Zo is La-Bastide ook opgenomen op verschillende websites in de vorm van blogs met bevindingen of aanbeveling van gasten op websites.

Like, Share, Tweet, Pin, Tok en Tag... #labastidefrankrijk

La-Bastide een kleinschalig en kindvriendelijk vakantiedomein

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op La-Bastide? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Eten en Loungen

Doen waar je zin in hebt, lekker een hapje eten of op het einde van de dag heerlijk chillen, loungen en relaxen. Lekker eten, gezellig wat drinken en onthaasten staat toch altijd wel op het wensen lijstje van een vakantiebestemming!


La-Bastide heeft verschillende eet- en loungeplekken en hier kun je tijdens je vakantie bij ons op verschillenden avonden en plekken je eten laten verzorgen of zelf je eigen eten bereiden.

La-Bastide’s binnenplaats een gezellige ontmoetingsplek!

Loungen en genieten, eten en drinken op de binnenplaats van vakantiedomein in Frankrijk.

Fotogalerij

Bekijk hier een fotogalerij van het vakantiedomein La-Bastide. Een sfeerimpressie van het Franse vakantiedomein La-Bastide gelegen in in de Haute-Vienne, regio Nouvelle-Aquitaine in Frankrijk.

Videogalerij

Video's en filmpjes van La-Bastide en activiteiten die er te doen zijn in de omgeving.

Ontdek de 8 luxe vakantiehuizen...

Heb je je keuze al gemaakt in welk huis je vakantie komt vieren? Op het vakantiedomein zijn namelijk 8 luxe sfeervolle vakantiehuizen te reserveren.


Bij elk vakantiehuis op de site staat een uitgebreide omschrijving en vindt je de prijs en de beschikbare weken. Is je huis niet meer vrij stuur een mailtje, wie weet hebben we een oplossing.


Kijk snel er zit vast een mooi vakantiehuis voor je bij om vakantie te komen vieren.

Reviews en vakantiebeoordelingen van gasten

Ben je benieuwd wat ze over ons schrijven? Of wil je zelf een review schrijven?


Google:

14 reviews, beoordelingen.

Score: 4.9 uit 5. (☆☆☆☆☆)


Tripadvisor:

7 reviews, beoordelingen.

Score: 5 uit 5. Uitstekend! (☆☆☆☆☆)


Zoover:

58 reviews, beoordelingen.

Score: 9.5 uit 10. Fenomenaal! (☆☆☆☆☆)

La-Batide op vakantie blogs, vlogs en vakantie websites!

Op deze pagina hebben we een aantal vermeldingen van blogs, die ervaringen en tips over La-Bastide hebben geschreven. Heb je zelf een leuke blog of vlog over je vakantie op La-Bastide die je met andere wilt delen, laat het ons weten!

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven? Volg onze sociale media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.