English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Zwembad op La-Bastide

Nadat de zomertijd is ingegaan en de dagen langer worden, wordt het ook warmer en gaan we richting de zomer. In de maand april maken we ons zwembad klaar voor het seizoen, waarbij vaak al voor de mei vakantie van het zwembad gebruik wordt gemaakt.

Zwembad op La-Bastide

De nieuwe zwembaden op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

We hebben op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide twee schitterende nieuwe zwembaden.

Hoofd zwembad met inlooptrap en groot zonneterras

Het hoofd zwembad is geheel gelegen in de grond en is 15 meter lang en 6 meter breed en 1 meter vijftig diep. Via de inlooptrap kom je in het zwembad en heeft het zelfs een mooie lengte om baantjes te zwemmen.

Om het gehele zwembad ligt een groot houten terras met ligbedden goed gelegen op de zon, en hoger ligt een loungeterras met goed zicht op het zwembad.

Verwarmt kinderzwembad

Voor de kleineren onder ons, is er een verwarmt kinderzwembad aangelegd van 3x3 meter en 90 cm diep. Het zwembad ligt gedeeltelijk in de grond en ook erboven, zodat je er niet 1, 2, 3 in kunt lopen. Voor de allerkleinsten is er een pierenbadje. Ook om dit zwembad is rondom een groot terras met ligbedden en een schaduwdoek om continue schaduw te creëren.

Zwembad en Safari tenten Ligging zwembaden kleinschalige vakantiedomein La-Bastide Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad Frans landschap en de zwembaden bij La-Bastide Zwembd van 1,30 diep Zwembad en de beroemde Limousin koeien

Zwembad van 10m. bij 5m. Zwembad van 10m. bij 5m. Zwembad met natuurlijke ligging Frans landschap met zwembad Vakantiedomein La-Bastide uitzicht zwembad en kasteel De zwembaden van La-Bastide

Ligbedden en loungeplek bij het zwembad

Beide zwembaden op het kleinschalige en kindvriendelijke vakantie domein, zijn voorzien van een ruim terras. Hierop bevinden zich ligbedden om heerlijk te zonnen en stoelen om een boekje te lezen om ondertussen zicht te houden op de kinderen.
Een gedeelte van het terras is voorzien van een zonnedoek om schaduw te creëren. Zoals je leest voldoende mogelijkheden voor iedereen.

Veiligheid voor de kinderen

Het grote inbouw zwembad is voor de veiligheid van het kleine zwembad en pierenbad gescheiden met een hek. Het geheel van de beide zwembaden en de terrassen is door een hek omheind en in de avonduren op slot en beschermd middels een alarm.

Volop zwemplezier op La-Bastide in de zwembaden en het aangrenzende beekje. Daarnaast kun je ook naar verschillende zwem meren of overdekte zwembaden in de omgeving gaan (op nog geen 15 minuten rijden).

Wie weet tot op La-Bastide bij het zwembad!

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?