English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Zwemmen in zwembad of zwemmeer op vakantie

Bijna iedereen houdt van zwemmen op vakantie. Bij het kiezen van de vakantiebestemming is een zwembad of de mogelijkheden van zwemmen in een zwemmeer een belangrijk criterium. De één houdt van natuur water en vindt het leuk om tijdens het zwemmen op vakantie vissen te spotten of het zand tussen hun tenen te voelen. Een ander geeft de voorkeur aan een zwembad op de vakantie bestemming of een zwembad in de buurt.

Zwemmen in zwembad of zwemmeer op vakantie

De Limousin waar het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide is gelegen, staat bekend om zijn vele beekjes en zwemmeren waar toezicht op wordt gehouden met betrekking tot de kwaliteit van het water. Ben je de omgeving aan het verkennen is de kans groot dat je in de verleiding komt om te gaan zwemmen of te stoppen langs een stromend riviertje om je picknick kleed uit te slaan.

Kindvriendelijk zwembad op La-Bastide en andere zwembaden en zwemmeren.

In de buurt van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Je kunt zwemmen in één van de vele zwemmeren, in een openlucht- of overdekt zwembad of je blijft lekker op La-Bastide en neemt een duik in het zwembad op La-Bastide of je zoekt verkoeling in het stromende beekje dat aangrenzend aan La-Bastide ligt.

Zwembad op ons Vakantiedomein Zwemmeer Limousin Zwemmen op vakantie Genieten van het water en de zon Ligbedden bij het La-Bastide zwembad Zwembad op het vakantiedomein La-Bastide

Zwemmeren in de Limousin

Eén of meerdere dagen met uw badlaken lekker liggen op het warme zandstrand, vlakbij het zwemmeer mag toch niet ontbreken tijdens je zomer vakantie? Of toch liever met je badlaken of strandstoeltje op het gazon?

Bij onderstaande zwemmeren in de Limousin is beide mogelijk en kies je zelf je ideale plekje vol in de zon of een schaduwplekje onder een boom. Een bijkomend gemak is dat je de auto altijd gratis kunt parkeren en nooit meer dan 200 stappen hoeft te zetten om op je handdoek plaats te nemen. Rondom de zwemmeren in de Limousin zijn altijd wel kindvriendelijke speeltoestellen, een jeu de boules baan of een veldje waar voetbal of volleybal gespeeld kan worden.

Bij deze zwemmeren zijn vaak ook verschillende andere watersportactiviteiten als bijvoorbeeld waterfietsen of waterskiën. Op onderstaande websites vindt je informatie hierover. Bij deze zwemmeren in de Limousin wordt de waterkwaliteit gecontroleerd en is er binnen de zwemboeien toezicht door badmeesters.

- Plan d'Eau d'ArfeuilleRoute du Viaduc, 87500 Saint-Yrieix-la-Perche.

Website: www.tourisme-hautevienne.com

- Plan d’Eau route Château-Chervix D70, 87380 Château-Chervix

Website: www.tourisme-hautevienne.com

- Plan d’Eau Base de loisirs de Rouffiac 24270 Lanouaille, Rouffiac

Website: www.perigorddecouverte.com

- Plan d’Eau Ruisseau de la Roubardie, 87380 Meuzac.

Website: www.tourisme-hautevienne.com

Overdekte zwembaden

Daarnaast zijn er de overdekte zwembaden, die ook een buitenbad hebben. Het maakt niet of je in het voor- of naseizoen of in je zomervakantie op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide verblijft, want je hebt altijd de mogelijkheid om te gaan zwemmen. In de overdekte zwembaden is voldoende toezicht door badmeesters. Kinderen met een zwemdiploma hebben hier volop vertier.

Ook met kleine kinderen en baby’s kun je hier gerust naartoe om een leuke middag te hebben in één van de overdekte zwembaden.

- VILLA SPORT Rue du Colonel du Garreau de la Méchénie, 87500 Saint Yrieix la Perche.

Website: www.villasport.fr

- L'Aquapolis, centre aquatique de Limoges Métropole, 359 rue Aristide Briand, 87100 Limoges.

Website : www.vert-marine.com

Openlucht zwembaden

Vindt je het heerlijk om in de buitenlucht te zwemmen maar dan wel in een aangelegd zwembad. In de omgeving van La-Bastide zijn er verschillende openlucht zwembaden waar je niet alleen kunt zwemmen maar ook kan zonnenbaden of heerlijk onder een boom in de schaduw vertoefd. Beide hieronder genoemde openlucht zwembaden liggen ongeveer een kwartiertje rijden van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide.

- Piscine Municipale Lubersac - Route de Saint-Pardoux, 19210 Lubersac.

Website: www.piscine-municipale.fr

- Piscine Municipale Pompadour – 5 Allée de la Forêt, 19230 Arnac-Pompadour.

Website: www.cc-payspompadour.fr

Zwembad op kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide

Naast de vele zwemmogelijkheden zoals hierboven genoemd kun je natuurlijk ook op ons kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide blijven en verkoeling zoeken in het zwembad.

De zwembaden zijn gelegen op het grote speelveld van La-Bastide. Het zwembad is omheind doormiddel van een veiligheidshek.

Lees meer hierover op onze zwembad op La-Bastide pagina.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?