English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Welkom op ons vakantie domein La-Bastide, het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein met 8 vakantiehuizen en een eigen zwembad biedt voor een ieder een heerlijke vakantie omgeving in het mooie Franse landschap. In de maanden juni, juli, augustus en september een heerlijke plek om met je kinderen op vakantie te gaan.

Het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide, dat is kidsproof vakantie vieren!

De hele kleintjes kunnen zelf al op ontdekkingsreis, naar de zandbak, het speelhuisje, schommel of waterspeelbaan. De grotere kinderen vermaken zich prima op de trampoline, in het zwembad of bouwen dammen in het aangrenzende beekje Valentine. Door het aantal accommodaties op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide zijn er altijd wel speelkameraadjes aanwezig.

Bekijk de ligging van La-Bastide en het dorp Coussac-Bonneval op de 'La Bastide Vakantiehuizen' pagina op Google Maps. (https://goo.gl/maps/xPnQstEGtPp)

Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hebben de ouders dat ook. La-Bastide is zo’n kleinschalig kindvriendelijk vakantiedomein verscholen in het Franse landschap waar een ongedwongen sfeer de boventoon voert.

Vakantiehuizen met een natuurlijke ligging en voldoende privacy

Door de ligging van de vakantiehuizen is er voldoende privacy voor iedereen en kun je ook met z’n tweetjes, het gehele gezin of als vriendengroep de vakantie vieren die je wenst. Houdt je ook nog eens van wandelen, fietsen, golven of heerlijk slenteren door pittoreske plaatsjes en steden, dan is dat zeker mogelijk. Tevens biedt La-Bastide verscheidene en complete arrangementen aan.

Het kleinschalig vakantiedomein La-Bastide is bijna het gehele jaar geopend. Kom uw vakantie vieren op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide en geniet van de rust, de weidse vergezichten die de omgeving rijk is en natuurlijk van en met elkaar.

Je vakantie vieren op La-Bastide staat garant voor een ongedwongen sfeer in een authentieke streek van Frankrijk, de Limousin.

De Nederlandse eigenaren van La-Bastide

Wij, Eugen en Patricia de Jong zijn de Nederlandse eigenaren van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide. In 2005 zijn we naar La-Bastide in het plaatsje Coussac-Bonneval in de Limousin geëmigreerd.

We hebben in 2005 La-Bastide aangekocht. La-Bastide was een voormalige herenboerderij uit 1100 en nog in de volledige staat van een boerderij van de bekende Limousine koeien.

Vanuit twee drukke banen in Nederland, nu fulltime bouwers, gastheer en gastvrouw, en inmiddels een gezin met twee dochters Annebel en Liselot. De koeienschuren zijn omgebouwd tot sfeervolle ruime vakantiehuizen en het terrein heeft een ware metamorfose ondergaan.

Na meerdere vakantie seizoenen is La-Bastide uitgegroeid tot een kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein, waar je heerlijk tot rust komt en geniet van je vakantie.

Zwembad op La-Bastide

Op het grote speelveld van La-Bastide, zijn achter een veiligheidshek de zwembaden van La-Bastide. Schitterende nieuwe zwembaden in verschillende maten. Het hoofd zwembad van 15x6 meter met een groot zonneterras eromheen. Het kleinere 3x3 meter verwarmde zwembad, om als kind heerlijk zelf in te spelen en er is een klein pierenbadje voor de allerkleinsten.

Ook bij het kleine kinderzwembad, is ook weer een groot terras met ligbedden om te genieten van de zon. Vertoef je liever in de schaduw, daarvoor is een gedeelte van het terras voorzien van een zonnedoek om schaduw te creëren.

Lekker eten op La-Bastide table d’hotes

Houdt je van gemak en wil je tijdens de vakantie niet iedere avond zelf koken? Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide bestaat er de mogelijkheid om een aantal avonden mee te eten table d’hotes. Zowel in onze eetzaal als buiten voor de eetzaal heeft La-Bastide lange eettafels staan, waar kinderen en volwassenen gemakkelijk met alle andere gasten in gesprek komen en genieten van een smaakvolle maaltijd.

Zoals we al schreven, op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein van La-Bastide is een ongedwongen sfeer, dus ook de kleintjes kunnen lekker mee eten.

Alle vakantiehuizen op vakantie domein La-Bastide zijn zo ingericht, dat je ook zelf in je vakantiehuis uitgebreid kunt koken of je kunt BBQ-en op de gezamenlijke binnenplaats. Er zijn natuurlijk ook voldoende mogelijkheden om in de omgeving heerlijk uit eten te gaan.

Vakantie vieren op La-Bastide

Zowel in het voor- hoog- en naseizoen hebben al menig gezin, koppel, familie en vriendengroep op La-Bastide vakantie gevierd. Bekijk onze website en we verwelkomen je graag op La-Bastide voor een ongedwongen vakantie.

Wie weet tot in de lente, zomer, herfst of winter op ons kleinschalig vakantie domein La-Bastide.

Eugen en Patricia de Jong

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?