English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Klimpark en avonturenpark Espace Hermeline

Een leuk dagje weg met vrienden, gezin of familie is om te gaan naar het klimpark en avonturenpark Espace Hermeline in het plaatsje Bussière-Galant. In Frankrijk spreekt men van accrobranche parken. In het klimpark kun je kiezen uit meerdere parcours in verschillende gradaties die door de boomtoppen van het bos zijn uitgezet.

Klimpark en avonturenpark Espace Hermeline

Klimpark en zwemmeer Espace Hermeline

Het klimpark Espace Hermeline ligt op zo’n 35 minuten rijden van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie park La-Bastide. Hier kun je met vrienden, familie of gezin heerlijk een dagje vertoeven. Op het terrein van 20 Ha groot, kun je verschillende activiteiten doen. Eén daarvan is het klimpark.

De laatste jaren zijn de klimparken in Frankrijk erg in opkomst. Park Espace Hermeline is er zo één. Je klimt via staalkabels naar de boomtoppen en via verschillende soorten hangbruggen van de ene naar de andere boom.

Zwemmeer Espace Hermeline Zwemmeer Espace Hermeline Zwemmeer Espace Hermeline

Het klimpark is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Het klimpark bestaat uit zeven parcours, verschillend van niveau en moeilijkheidsgraad. De groene parcours voor beginners tot en met het zwarte parcours voor de echte acrobaten.

Abseilen over het meertje

Is het parcours je niet hoog genoeg of wil je nog een uitdaging? Ook in het klimpark Espace Hermeline kun je vanaf een platform op 23 meter hoogte abseilen. Je glijdt via een 400 meter lange staalkabel over het zwemmeer naar de overkant, waarbij snelheden van 70 km. per uur worden gehaald.

Abseilen Abseilen Abseilen

Adrenaline en een panoramisch uitzicht verzekerd. De enige voorwaarde om te mogen abseilen is dat je tussen de 25 en 110 kg weegt. Kosten € 5,- per persoon per afdaling.

Vélorail – fietsen op een oude spoorbaan door de natuur

Ook is er in het avonturenpark Espace Hermelne een vélorail. Hier kun je met maximaal vier personen fietsen over een oude spoorbaan door de mooie heuvelachtige en bosrijke omgeving van de Limousin.

Vélorail Vélorail Vélorail Vélorail Vélorail Vélorail

Ongeveer 1,5 tot 2 uur fiets je op je eigen tempo de route van ongeveer 12 km. Leuk voor je gezin, groep of familie. Op drie tijdstippen per dag kun je vertrekken: 11.00 uur, 15.00 uur en 17.30 uur. Je hebt fietsen met of zonder elektronische ondersteuning. Kinderen tot 3 jaar kunnen in een autostoeltje.Alle sportieve activiteiten onderbreken met een picknick aan het zwemmeer.

Tussen alle sportieve activiteiten door kun je aan het zwemmeer heerlijk picknicken. Rondom het zwemmeer liggen alle eerder genoemde sportieve activiteiten. Of je neemt een duik om lekker af te koelen en te relaxen op je handdoek op het aangelegde zandstrand of grasveld. Een heerlijk dagje weg op een half uurtje rijden van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie park La-Bastide.

Impressie van het park: www.espace-hermeline.com. Soortgelijke klimpark ligt in Limoges noord op ongeveer 40 minuten rijden. www.tarz-en-arbre.com

Tobbogan binnenspeelplaats

Naast alle buitenactiviteiten is er in Limoges ook een leuke binnen activiteit voor kinderen. Een binnenspeelplaats met grote klimtoestellen en glijbanen.
Zowel in Limoges Noord als Zuid is er een binnenspeelplaats.

Bekijk de openingstijden op: www.tobogganetcie.fr

Kindvriendelijk vakantiedomein La-Bastide met zwembad in Frankrijk

Zoals je hier bij de "klimpark & zwemmeer" leest is er genoeg te beleven voor het hele gezin. Heb je ook al de kindvriendelijk, kidsproof pagina gezien. Hier lees je waarom La-Bastide kidsproof vakantie vieren is en neem een kijkje op de pagina zwembad op La-Bastide. Twee zwembaden op het kleinschalige en kindvriendelijke vakantie domein, die voorzien zijn van een ruim terras. Hierop bevinden zich ligbedden om heerlijk te zonnen en stoelen om een boekje te lezen om ondertussen zicht te houden op de kinderen.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?