English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Groeps arrangement wandel en fiets

De Limousin, waar het kleinschalig vakantie domein La-Bastide is gelegen, heeft schitterende wandel- en fietsroutes. Het is heuvelachtig, met onderweg mooie uitzichten, veel rivieren en beekjes, bosgebieden en weilanden waar de bekende Limousine koeien staan te grazen.

Groeps arrangement wandel en fiets

Wat is er niet leuker dan een midweek met familie of vrienden door de Limousin te wandelen of te fietsen? Misschien ken je wel een wielrengroep, die een aantal dagen het heuvelachtige gebied van de Limousin wil doorkruisen per fiets.

Wandelen en fietsen door het Franse landschap Wandelen en fietsen door het Franse landschap Wandelen en fietsen door het Franse landschap Fiets arrangement Frankrijk Wandel- en fietsroutes liggen voor je klaar Wandelroutes wandel en fiets arrangement Limousin Frankrijk

Voor de wandelaars zijn er verschillende wandelroutes, die je vanaf het kleinschalig vakantie domein La-Bastide kunt starten. Zie de wandelpagina voor meer informatie. Misschien zijn er wel enthousiastelingen te vinden van je wandel of nordick walking groep om een midweek in Frankrijk te gaan wandelen?

Ook voor de fietsers zijn er volop mogelijkheden. Voor de recreatieve fietsers of gasten met een elektrische fiets zijn er mooie routes langs landerijen en door pittoreske plaatsjes. Voor de sportieve fietsers (wielrenner of mountainbiker) is er voldoende uitdaging en eventueel een goede training voor het beklimmen van de Mont Ventoux of de Alpe d’Huez.

Voor menig fietsroute kun je al starten vanaf het kleinschalig vakantie domein La-Bastide en er zijn fietsroutes die wat verder weg liggen, waardoor je eerst met de auto gaat en dan aan de fietsroute begint. Voor meer informatie over fietsen in de Limousin, kijk je op fietsen in Frankrijk in de Limousin.

Wandel en fiets arrangement

Tijdens het wandel en fiets arrangement verblijf je vijf dagen in een luxe vakantiehuis op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide. Afhankelijk met hoeveel personen je het wandel en fiets arrangement boekt, kijken we welk vakantiehuis(zen) het beste schikt. Indien gewenst kunnen we ook in lunchpakketjes voorzien, om onderweg een heerlijk picknick te nuttigen

Informeer naar de mogelijkheden info@la-bastide.nl

Tweepersoons arrangementen bij La-Bastide

Groeps arrangementen bij La-Bastide

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?