English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Vakantiedomein La-Bastide nieuws

Op deze pagina schrijven we zo nu en dan over een item wat actueel is voor La-Bastide, zoals nieuws over het afgelopen jaar, nieuws over de plannen voor het komende jaar en nieuws over de omgeving.

Vakantiedomein La-Bastide nieuws

Verder kun je ons natuurlijk ook volgen op onze La-Bastide facebook pagina: Facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk en we hebben de La-Bastide google plus+ pagina waar leuke reacties en recensies en tips voor andere gasten achter gelaten kunnen worden.

Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café

Heb je op vakantie zin in een heerlijke koffie van vers gemalen bonen. Op het kleinschalig vakantiedomein La-Bastide geen probleem!

Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café Koffiehuisje op La-Bastide Place du Café

Place du Café. Het koffiehuisje ligt op een centraal gelegen plek op het terrein, waar je in de ochtend of middagzon met de andere gasten een bakkie kunt doen. Er is een gezellige zit opgesteld waar je je ochtend krantje of een goed boek kunt lezen,

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide op blogs en vakantie websites

Vakantie houden is belangrijk. Zorg ervoor dat je daar tijd voor maakt. Het kan zijn een vakantie gezellig met zijn twee just4you2 of met het gezin. Iedereen heeft weer andere wensen en bevindt zich in een doolhof van aanbieders en organisaties.

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide op blogs en vakantie websites

Tegenwoordig zijn er steeds meer bloggers en websites die je hierbij helpen om een keuze te maken. Zo is La-Bastide ook opgenomen op verschillende websites in de vorm van blogs met bevindingen of aanbeveling van gasten op websites.

Nieuwe zwembaden op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Na de drukte van het zomerseizoen 2016 zijn we begonnen de zwembaden aan te pakken op het kleinschalig vakantie domein La-Bastide. We zijn begonnen met de bouw van de twee nieuwe zwembaden op La-Bastide.

Zwembad Zwembad Zwembad

Een zwembad voor iedereen

Twee schitterende nieuwe inbouw zwembaden zijn aangelegd. Het hoofd zwembad voor volwassenen en kinderen met een zwemdiploma of onder begeleiding van een ouder. Het kleine verwarmde zwembad om als kind lekker zelf het water te ontdekken en een pierenbadje voor de allerkleinsten.

2016, 10 jaar La-Bastide!

In 2016 alweer ons 10e vakantie seizoen op La-Bastide. Time flies.

2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide! 2016, 10 jaar La-Bastide!

In 2005 hebben wij Eugen & Patricia de Jong de Nederlandse eigenaren van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide, de toenmalige herenboerderij gekocht. Een terrein van 18.000 m2 groot met een drie tal schuren en twee huizen, waarvan er slechts één bewoonbaar was. We hebben onze baan opgezegd, het huis verkocht en zijn naar Frankrijk vertrokken. We kijken met plezier en tevredenheid terug op 10 jaar La-Bastide.

Gezellig mee eten op La-Bastide table d’hotes

Houdt je van gemak en wil je tijdens de vakantie niet iedere avond zelf koken? Op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide bestaat er de mogelijkheid om een aantal avonden het eten te laten verzorgen.

Gezellig mee eten op La-Bastide table d’hotes

Zoover Awards La-Bastide

Zoover is een website waar gasten recensies over hun vakantie kunnen achterlaten. Zo ook over het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide. Kijk naar de geschreven recensies op Zoover.nl.

Zoover Awards La-Bastide

Van Herenboerderij tot kleinschalig vakantie domein

In het eerste jaar hebben we alle voorzieningen aangelegd als water, riool, elektra en hebben we de huizen Provence en Limousin opgebouwd. Toen we aankwamen waren alle koeienschuren nog in de authentieke staat van een boerderij. met nog het hooi op de hooizolder.

Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein Kleinschalig vakantie domein

Zelf woonden wij in het vakantiehuis Haute Vienne wat al een bewoonbaar vakantiehuis was toen we La-Bastide kochten. In 2006 hebben we het vakantiehuis Loire (4-5 personen) gebouwd en in 2007 de vakantiehuizen Bretagne (4 personen), Normandie (4-5 personen) en Bourgogne (6 personen). Je kon al echt spreken van een kleinschalig vakantie domein in opbouw.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, volg onze social media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?