English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Groepsaccommodaties

Een groepsaccommodatie huur je met vrienden, voor je vereniging, team of familie. Bijvoorbeeld als je een bepaalde streek wilt bezoeken of activiteit wilt doen of een bepaalde gebeurtenis wilt organiseren.

Groepsaccommodaties bij La-Bastide in de Limousin

Dan heb je zo natuurlijk je eigen wensen voor een groepsaccommodatie. Je wilt precies in de juiste buurt zitten, het juiste aantal slaapkamers hebben en op bepaalde voorzieningen en faciliteiten kunnen rekenen.

La Bastide kan geschikt zijn als Groepsaccommodatie dan wel voor kleine als voor grote groepen. Op het kleinschalig vakantiedomein La-Bastide staan namenlijk 8 vakantiehuizen variërend van 2 tot 10 personen.

Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide Groepsaccommodaties vakantiedomein La-Bastide

Je kunt bijvoorbeeld een familie reünie hebben waarbij opa en oma en kinderen en kleinkinderen gezellig mee gaan. Waarbij je of 1 groot huis huurt of meerdere bij elkaar afhankelijk van de grote van de groep.

Je wilt gezellig een midweek weg met vrienden , lekker kletsen, kokkerellen, sportief bezig zijn of lekker slenterend de omgeving verkennen. Misschien wil je wel trouwen in Frankrijk waarbij al je bruiloft gasten op 1 locatie verblijven.

Verschillende gasten zijn je voor geweest

- Groepen vrienden families die het hele terrein af huurde ( max. 40 personen)
- La-Bastide als als bruiloft locatie
- Schilderweek van met een groep 5 dagen schilderen met een leraar
- Vriendinnen week waarbij zei een aantal huizen hebben afgehuurd en heerlijk zijn wezen shoppen in Limoges en Brive, een dagje zijn wezen relaxen en een paar keer heerlijk hebben geluncht in een restaurant

Bruiloft

La-Bastide als als bruiloft locatie

Frankrijk arrangement

Groepsaccommodatie bruiloft

Zwembad op La-Bastide

La-Bastide is zo’n kleinschalig vakantieplekje waar een ieder het naar hun zin heeft. Een heerlijke plek waar je makkelijk contact hebt met de andere gasten, maar ook lekker om met zijn tweeën of met het gezin te vertoeven. Wist je dat er ook een nieuw aangelegd zwembad is? Een hoofd zwembad van maar liefst 15x6 meter en een kleiner zwembad van 3x3 meter.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?