English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Groepsaccommodatie La-Bastide als bruiloft locatie

Lijkt het je idylisch en leuk om je bruiloft te houden in Frankrijk en al je bruiloft gasten in een eigen en luxe vakantiehuis onder te brengen en direct een aantal dagen of zelfs een midweek lang je bruiloft te vieren?

Groepsaccommodatie La-Bastide als bruiloft locatie

Wat is er dan niet leuker om al je gasten voor je bruiloft op één locatie te hebben! In Juni 2014 hebben wij op ons vakantiedomein zo'n gezellige week, waarbij het bruidspaar en alle gasten van het bruidspaar op La-Bastide verbleven tot een mooie trouwerij gebracht.

Impressie van een bruiloft op La Bastide

In Juni 2014 een gezellige week waarbij het bruidspaar en alle gasten van het bruidspaar op La-Bastide verbleven.

Het bruidspaar dat de eerste keer in 2007 op La-Bastide verbleef wilden al hun vrienden en familie tijdens hun bruiloft kennis laten maken met het kleinschalige vakantie domein La-Bastide. Een super week met schitterend weer en gezellige mensen.

Vanaf de woensdagavond is de bruiloft begonnen. Een gezellige borrel op de binnen plaats gevolgd door een diner. Heerlijk buiten voor de eetzaal. Een ontbijt als start van de trouwdag waarna de weg vervolgde naar het schitterende kappelletje hier 5 minuten vandaan. Een schitterende ceremonie afgesloten met een lekkere profiterol van de plaatselijke bakker van Coussac-Bonneval met champagne.

La-Bastide als bruiloft locatie La-Bastide als bruiloft locatie La-Bastide als bruiloft locatie La-Bastide als bruiloft locatie La-Bastide als bruiloft locatie La-Bastide als bruiloft locatie

De hele stoet ging vervolgens naar een volgende locatie om het diner te nuttigen in de vorm van een zeer uitgebreide lunch/diner. ‘s Avonds een heerlijke aangeklede borrel op La-Bastide, die werd afgesloten met het loslaten van lichtgevende ballonnen onder de sterren hemel. Vrijdag het gehele feest afsluitend met een uitgebreid ontbijt van La-Bastide en daarna gezellig met zijn allen een activiteit voor die dag ondernomen.

Een zeer geslaagde bruiloft

Hierbij een impressie https://vimeo.com/102766165 van de onvergetelijke dag gemaakt door Eduard van der Kulk bruidsfotograaf. Neem contact op voor de mogelijkheden om een bruiloft op maat samen te stellen.

Dank voor de fotografie www.bruidsfotograaf.nl

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, volg onze social media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?