English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Vissen in Frankrijk

Vissen is een steeds meer opkomende sport of bezigheid tijdens de vakantie. Frankrijk staat om het vissen bekend door zijn vele meren en riviertjes. Is het jachtseizoen in Frankrijk afgelopen en gaat het jachtgeweer in de kast, dan komt de vishengel tevoorschijn. Menig fransman is aan de oevers met zijn hengel te vinden. Ze vissen op forel of gaan voor de grote vangst en gaan speciaal karpervissen.

Vissen in Frankrijk

Visvakantie kan ook met het gezin.

Is uw man, vriend of vader een fervent visser en zou hij het liefst op visvakantie gaan? Tijdens je verblijf op het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide zijn er verschillende mogelijkheden om te vissen. Met je gezin kun je een middag forel gaan vissen bij Moulin Authier of een gezinslid gaat alleen en de rest van het gezin vermaakt zich prima op La-Bastide.

Visvakantie Limousin Frankrijk Forel vissen Gevangen vis op de bbq Kinderen vissen in een Frans beekje Moulin Authier Vismeer La Valentine met zoetwater kreeft

Forel vissen

Bij Moulin Authier in Coussac-Bonneval bestaat er de mogelijkheid om op forel of karper te vissen. De gevangen kilo’s reken je af en de versgevangen forel kun je klaarmaken op de barbecue.

Vooral voor kinderen is het leuk om in één van de visvijvers of bassins te vissen op forel en daarna heerlijk een hapje te eten of een lekkere ijscoup te nuttigen. Deze idyllische locatie zal een ieder aanspreken, ook de niet-vissers kunnen hier genieten van een glas wijn onder de boom bij de visvijvers.

Karper vissen

Gaat je voorkeur uit naar karper vissen, liefst alleen of met een enkele andere visser? Net buiten Coussac-Bonneval ligt een 1 Ha groot particulier vismeer. Wij kennen de eigenaar en voor een kleine vergoeding kun je hier in alle rust op karper vissen.

Vissen rondom vakantie domein La-Bastide Coussac-Bonneval

Aan de rand van Coussac-Bonneval ligt een groot openbaar vismeer La Valentine, waar je heerlijk kunt vissen. Vanuit dit vismeer vervolgt de rivier met de gelijknamige naam La Valentine en loopt langs ons kleinschalige en kindvriendelijke vakantie domein La-Bastide.

Tegen een kleine vergoeding ontvang je bij het Office de Tourisme een vis licentie voor één of enkele dagen.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?