English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Eén van de redenen waarom La-Bastide zo’n heerlijk vakantie adres is, is de kleinschaligheid. La-Bastide is een vakantie domein van twee hectare met acht vakantiehuizen, twee zwembaden en volop speelplezier voor kinderen van 0-12 jaar. Een heerlijke plek waar je makkelijk contact hebt met de andere gasten, maar ook lekker om met zijn tweeën of met het gezin te vertoeven.

Kleinschalig vakantie domein La-Bastide

Vakantiebestemming just4you2

Door de ligging van de huizen is er voldoende privacy. Het is dan ook een vakantiebestemming geschikt voor iedereen. Ben je toe aan een vakantie just4you2 dan heb je voldoende privacy op het achterliggende terras van je vakantiehuis of aan de voorkant. Heerlijke ligbedden bij het zwembad om een boek te lezen.

In de omgeving voldoende mogelijkheden om uitstapjes te ondernemen. Denk daarbij aan een mooie stad bezichtigen en heerlijk dineren in een sfeervol restaurant waarbij je geniet van de lokale gerechten.

Foto Foto Foto

Speelkameraadjes voor de kinderen / borrelmaatjes voor de ouders

Door de kleinschaligheid maak je, wanneer je dat wilt, snel contact met de andere gasten van La-Bastide. Een speelkameraadje is dan al snel gevonden. Regelmatig ontstaat er spontaan een gezellige borrel op de binnenplaats met de ouders.

Foto Foto Foto

De gasten die komen op La-Bastide zoeken ieder een zelfde soort vakantiebestemming. Heerlijk met het gezin op vakantie, maar ook de gezelligheid van de mede bewoners van La-Bastide.

Er bestaat dan ook de mogelijkheid om op de binnenplaats zelf te BBQ en/of je schuift gezellig aan bij Patrcia en Eugen die verschillende avonden voor je koken.

Foto Foto Foto

Het terrein van La-Bastide is glooiend, waardoor je niet in de gaten hebt wat er zich zoal op het terrein afspeelt. Hoog gelegen het zwembad met de zonneterrassen, 8 vakantiehuizen met een privé terras, verschillende speelplekken voor de kinderen in de vorm van een zandbak, speelhuisje, waterbaan of een trampoline en lager gelegen aan de rand van La-Bastide het idyllische stromende beekje, waar je dammen kunt bouwen maar ook heerlijk zittend in de schaduw af kunt koelen.

Kortom een kleinschalige vakantiebestemming voor jong en oud in alle jaargetijden.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide als het vakantiehuis Auvergne.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide of in het vakantiehuis Auvergne.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?