English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Foto gallery zwembad

De Nederlandse eigenaren Patricia en Eugen de Jong hebben verschillende foto gallery’s voor je opgesteld, om een indruk te krijgen van het kleinschalig en kindvriendelijk vakantie domein La-Bastide. La-Bastide biedt naast de acht vakantiehuizen ook een schitterend zwembad om in af te koelen en te zwemmen.

Zwembad op La-Bastide

Op het hoogste punt van het terrein van het kleinschalig vakantie domein La-Bastide, bevinden zich de twee zwembaden. We hebben een groot zwembad van 15 meter lang en 6 meter breed en 1,50 diep en een kleiner verwarmd zwembad van 3 bij 3 meter en 90 centimeter diep.

Beide zwembaden heerlijk gelegen in de zon. Er zijn voldoende ligbedden aanwezig om hiervan te genieten. Ben je toe aan verkoeling kun je heerlijk afkoelen in de zwembaden van La-Bastide.

Bekijk de foto’s en krijg een indruk!

Ligging zwembaden kleinschalige vakantiedomein La-Bastide Zwembad 5 meter  rond en 90 cm diep Frans landschap en de zwembaden bij La-Bastide Zwembad van 10m. bij 5m. Zwembd van 1,30 diep La-Bastide zwembad Zwembad met houten terras Uitzicht op de Safari tenten bij La-Bastide Zwembad en Safari tenten Vakantiehuizen Frankrijk met zwembad Frans landschap met zwembad Afkoelen in de zwembaden van La-Bastide

Het 'Beekje' bij La-Bastide, natuurlijk verfrissend

Niet alleen in de zwembaden maar ook in het stromende beekje “Valentine” dat langs het terrein van La-bastide stroomt kun je verkoeling zoeken.

Het beekje ligt in het bos gelegen tussen de schaduw van de bommen. Deze is heerlijk natuurlijk verfrissend. Hier kun je op het heetst van de dag de natuurlijke schaduw op zoeken en een plons nemen in de beek. Ook is er een eeuwen oude cascade waar je in zit en een natuurlijke massage krijgt door het verfrissende stromende water.

Beekje Valentine Coussac-Bonneval Spelen in de beek Stromend bos beekje Valentine Beekje met schaduw Beekje bij La-Bastide Eeuwen oude cascade natuurlijke massage Spelende kinderen in het beekje bij La-Bastide Natuurlijke dammen bouwen

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide als het vakantiehuis Auvergne.

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide of in het vakantiehuis Auvergne.

Pinterest

Je kan alle foto’s van onze website pinnen met Pinterest of ons volgen.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?