English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Arrangementen

La-Bastide biedt ook de mogelijkheid om een samengesteld arrangement te reserveren. Een arrangement kan uit een samenstelling van verschillende onderdelen bestaan zoals het aantal personen, de hoeveelheid nachten, de accommodatie, mogelijkheden van eten, een eventuele activiteit gericht op een thema, waarbij voor het totale arrangement een vaste prijs is vastgesteld.

Arrangementen bij La-Bastide in Frankrijk

Bij de arrangementen hebben wij een onderscheid gemaakt in:

Tweepersoons arrangementen

Bij de tweepersoons arrangementen gaat het om arrangementen waarbij je heerlijk even weg bent met zijn tweeën. Laat de drukte achter je en geniet van de rust, natuur en ruimte.

Culinair eten in de Limousin Wandelen en fietsen in Frankrijk Tweepersoons golf arrangement in Frankrijk

Het kan een tweepersoons arrangement zijn waarbij je bijvoorbeeld met zijn tweeën verblijft in twee verschillende regio’s in Frankrijk of houdt je beiden van golf spelen, dan kan dat het thema zijn van het arrangement.

Tweepersoons arrangementen bij La-Bastide

Ben je toe aan tijd voor elkaar waarbij niets hoeft. Laat je horloge thuis en kom bij La-Bastide genieten. Ga dan naar de tweepersoons arrangementen.

Groeps arrangementen

De groeps arrangementen zijn geschikt voor een scala aan personen. Het kan zijn een groep vrienden die elkaar een tijd niet hebben gezien en een week gezellig door willen brengen of een bedrijf dat een midweek wil werken aan de teamspirit van de medewerkers en hun leidinggevende of een gezellig weekendje weg met familie voor de verjaardag van oma.

Groeps arrangement vissen in Frankrijk Golf groeps arrangementen bij La-Bastide Culinair groeps arrangement Limousin Frankrijk

Bedenk het en er zal vast een groepsarrangement zijn dat hier bij past. Dit kan een groeps arrangement zijn dat al is samengesteld of een arrangement op maat.

Groeps arrangementen bij La-Bastide

Wil je met een groep vrienden, familie, collega’s of anderzijds een lang weekend, midweek of week iets ondernemen? Kijk dan bij de groeps arrangementen.

Verblijf met zijn allen in een groot vakantiehuis voor 10 personen of in meerdere vakantiehuizen. We hebben een groeps arrangement samengesteld vanaf vier tot maximaal 40 personen.

Zwembad op La-Bastide

La-Bastide is zo’n kleinschalig vakantieplekje waar een ieder het naar hun zin heeft. Een heerlijke plek waar je makkelijk contact hebt met de andere gasten, maar ook lekker om met zijn tweeën of met het gezin te vertoeven. Wist je dat er ook een nieuw aangelegd zwembad is? Een hoofd zwembad van maar liefst 15x6 meter en een kleiner zwembad van 3x3 meter.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?