English Dutch German French
La-Bastide vakantiehuizen Frankrijk

Groeps arrangementen

Wat is er niet leuker om met een groep iets te ondernemen in een totaal andere omgeving. Bijvoorbeeld met vrienden te gaan fietsen of wandelen in Frankrijk in de Limousin, waarna je na een heerlijke dag sportief te zijn bezig geweest, gaat eten in een heerlijk restaurant of gezamenlijk een makkelijke maaltijd bereid.

Groeps arrangementen La-Bastide in Frankrijk

Ben je bij elkaar met een groep vrienden en heb je een plan om een weekje weg te gaan, en houdt iedereen van lekker eten, dan kun je een Culinair Arrangement boeken bij La-Bastide. Je maakt dan kennis maakt met de gerechten die de streek rijk is of je gaat zelf naar de dagmarkt en kookt samen een heerlijke maaltijd.

Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen Sfeer impressie La-Bastide groeps arrangementen

Je kan natuurlijk ook kiezen om een aantal dagen te verblijven op La-Bastide en twee dagen te gaan golven in de Limousin. De Groeps Arrangementen van La-Bastide die we hebben samengesteld, zijn minimaal vijf dagen en geschikt voor 4-40 personen. Ben je met zijn tweeën dan komt er een kleine toeslag per persoon bij.

Wandel en fiets groeps arrangement

Trek er met een groep vrienden, collega’s of vereniging er 5 dagen op uit. Ontdek de omgeving met de fiets of wandelend door de Limousin. Een arrangement waarbij je naast dat je heerlijk sportief bezig bent, je gezellig met zijn allen verblijft in de vakantiehuizen op een kleinschalig vakantie domein.

Wandel en fiets groeps arrangement, Limousine koe waar de streek de Limousin bekend om staat.

Wij zorgen voor verschillende fiets en wandel routes om met vrienden, familie, collega’s te genieten van de omgeving wandelend of per fiets en ook nog eens heerlijk uit eten tijdens je vakantie in de schitterende omgeving van de Limousin aan de rand van de Dordogne.

Culinair groeps arrangement

Een heerlijke culinaire reis naar de Limousin. Ben je op zoek naar een unieke locatie met bijvoorbeeld je kookclub? Je hoeft niet langer te zoeken.

Culinair groeps arrangement, Limousine tournedos, het vleesproduct van de streek.

Ontdek de streekgerechten en producten van de omgeving en verblijf op een sfeervolle locatie in een nog authentiek stukje Frankrijk. Maak gezamenlijk de lekkerste gerechten of lunch in de restaurants die bekend staan om de regionale keuken.

Golf groeps arrangement

Golfen en onthaasten met leden van je golfclub of vrienden. Een golf arrangement waarbij er ook tijd over is om heerlijk te genieten van het franse leven waarbij je met elkaar verblijft in sfeervolle vakantiehuizen in de Limousin aan de rand van de Dordogne.

Golf groeps arrangement, Golfkar te huur op bijna alle golfbanen van Frankrijk

Ontdek met een groep de schitterende golfbanen van de Limousin en de Dordogne. Bijvoorbeeld op Golfbaan de la Porcelaine één van de 100 mooiste golfbanen van Frankrijk.

Adres:
La-Bastide
87500 Coussac-Bonneval
Limousin – Haute Vienne
Frankrijk

Contact:
Eugen en Patricia de Jong
Tel: 0033(0) 555 755 568
Mob: 0033 (0) 610 093 019
E-mail: info@la-bastide.nl

Vakantiehuizen

Zoek je een rustiek vakantiehuis op een kleinschalig vakantie domein in de Limousin aan de rand van de Dordogne? Dan ben je bij La-Bastide aan het juiste adres.

Online reserveren

Is de week dat je op vakantie wilt nog vrij? Kijk in de beschikbaarheidskalender van het betreffende huis en je kunt gelijk online reserveren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, volg onze social media kanalen en schrijf je in voor de La-Bastide nieuwsbrief die een paar keer per jaar verschijnt.

Het weer

De weersverwachtingen in Coussac-Bonneval zijn vandaag:

Wil je de meerdaagse verwachtingen?

Facebook

De facebook pagina vakantiehuizen frankrijk geeft je informatie en reviews over de vakantiehuizen op La-Bastide.

facebook.com/vakantiehuizenfrankrijk

Like onze pagina en maak kans op een gratis verblijf op La-Bastide.

Gratis WIFI

Zowel in het huis als voor op het terras en rond het zwembad beschik je over gratis WIFI.

Vroegboekkorting

Wil je de voorpret voor je vakantie zo vroeg mogelijk laten beginnen. Boek met vroegboekkorting.

Lastminute

Om een optimale verhuur te krijgen hebben we soms een last-minute prijs. Wil je snel op vakantie?